Over Schaduwtheater ‘Natchav’

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 25 mei

  Wandeling De Doode Bemde

  Praktisch Zaterdag 25 mei, vertrek 14 u. – einde ca. 16.30 u. Plaats van afspraak: parking De Doode Bemde, Reigersstraat, Sint-Joris- We...
 2. 15 jun
  inBilzen

  Zomeropera 'La Traviata' van Verdi als afluiter van uitstap naar Bilzen

  ‘La Traviata’ van VerdiNa de prachtige voorstellingen van de voorbije twee jaren in het indrukwekkende kader van de Landcommanderij van A...
Toon alle activiteiten
21 apr

Schaduwtheater ‘Natchav’

Wanneer: Zondag 21 april 2024, 17 u.
Waar: Leuven, Schouwburg, Theaterzaal, Bondgenotenlaan 21
Iedereen gaat in principe op eigen kracht, maar wie wil kan ook meerijden met de auto.

zondag 21 april 2024 om 17:00 uur

Bij het eerste ochtendgloren komt het Natchav-circus aan in de stad. Met klinkende hamers zetten ze hun tent op. Het publiek stroomt enthousiast toe. Maar het stadsbestuur ziet hen minder graag komen. Ze willen hen verdrijven, maar de circusartiesten laten niet zomaar over zich heen lopen. Natchav, "weggaan, vluchten" in het Romani, vertelt over de avonturen van een circus dat, om vrij te blijven, alle wetten tart. Als een live gemonteerde film, met uitmuntend schaduwtheater, nemen de vier manipulatoren en twee muzikanten je mee op een weergaloos avontuur. Door realiteit en fantasie te mengen, laat Natchav je proeven van vrijheid.

Les ombres portées werd in 2009 opgericht door een groep mensen die reeds samenwerkten vanuit verschillende disciplines: muziek, scenografie, constructie, tekenen, fotografie... Les ombres portées herontdekt schaduwtheater met een originele en vernieuwende poëtica, zonder woorden, met live muziek.

Om te ontdekken en van te genieten, alleen of samen met je (klein)kinderen (vanaf 8jr). Opgelet: beperkt aantal tickets, op=op.

Tot dan!
Tine, Ria, Cindy, Gillis, Rudi en Geertrui 

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfonds leden € 14,00
Davidsfonds niet-leden € 17,00

Inschrijven

Je ticket(s) bestellen doe je door een mailtje te sturen naar geertrui.clarysse@telenet.be (tel. 016/25.14.46) met vermelding aantal personen en of je al dan niet meerijdt met de auto. Daarna schrijf je het bedrag over op rek. nr. BE 78 4316 1455 5186 van Davidsfonds Haacht, met vermelding  ‘Schaduwtheater’.

Labels: Kunst & CultuurOntspanning & OntmoetenTheater & dans1 sessieConcertCultuurregio Halle-VilvoordeCultuurregio Oost-Brabant