Activiteiten

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

Activiteiten

 1. Op
  25 mei

  Wandeling De Doode Bemde

  Praktisch

  Zaterdag 25 mei, vertrek 14 u. – einde ca. 16.30 u.

  Plaats van afspraak: parking De Doode Bemde, Reigersstraat, Sint-Joris- Weert 

  Prijs: € 7 voor Davidsfonds leden, € 9 voor niet-leden

  Wie wil, kan meerijden met de auto.

  Inschrijven door een mailtje te sturen naar geertrui.clarysse@telenet.be (tel. 016/25.14.46) met vermelding aantal personen en of je al dan niet mee rijdt met de auto. En door het inschrijvingsgeld over te schrijven op rek. nr. BE 78 4316 1455 5186 van Davidsfonds Haacht, met vermelding van ‘Doode Bemde’.

  Tot dan
  Tine, Ria, Cindy, Gillis, Rudi en Geertrui 

  1 sessie Wandeling met gids Cultuurregio Halle-Vilvoorde Cultuurregio Oost-Brabant
  Wandeling De Doode Bemde
  Meer informatie
 2. Op
  15 jun
  inBilzen 

  Zomeropera 'La Traviata' van Verdi als afluiter van uitstap naar Bilzen

  ‘La Traviata’ van Verdi
  Na de prachtige voorstellingen van de voorbije twee jaren in het indrukwekkende kader van de Landcommanderij van Alden Biesen, kunnen we opnieuw een beperkt aantal tickets kopen voor de voorstelling dit jaar: ‘La Traviata’ van Verdi. La Traviata (‘De Dolende’) speelt zich af in Parijs in de 19e eeuw. Het is het verhaal van Violetta Valéry, de begeerde courtisane die een gepassioneerde verhouding krijgt met de jonge dichter Alfredo. Diens vader neemt echter aanstoot aan het 'zondige leven' van zijn zoon en weet Violetta te overhalen zijn zoon te verlaten. De opera wordt integraal opgevoerd met 9 solisten uit binnen- en buitenland en het Zomeropera – koor. Voor wie twijfelt: de zomeropera is een zeer toegankelijke manier om kennis te maken met opera, echt voor iedereen.

  NIEUW dit jaar: we gaan samen met de bus vanuit Haacht naar Alden Biesen (en terug). Meteen maken we van de gelegenheid gebruik om Bilzen te bezoeken.

  Kunst & Cultuur Ontspanning & Ontmoeten Literatuur Muziek
  Zomeropera 'La Traviata' van Verdi als afluiter van uitstap naar Bilzen
  Meer informatie