Over Sherry, de vergeten wijnschat van Spanje. Een vleugje geschiedenis, een wolkje poëzie en heerlijke proevertjes!

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

15 sep
Haacht - GC Den Breughel

Sherry, de vergeten wijnschat van Spanje. Een vleugje geschiedenis, een wolkje poëzie en heerlijke proevertjes!

Een aperitiefje? Een sherry graag! Maar van waar komt deze heerlijke drank? En hoe wordt hij geproduceerd? 

zondag 15 september 2024 van 10:30 uur tot 12:30 uur

Sherry is een wijn met een enorme traditie, een grote complexiteit en een ruim pallet aan aroma's. Ga mee op ontdekkingstocht met de Haachtse kenner en tevens Davidsfondslid Emiel Demessemaekers en geniet van deze fascinerende en passionerende wijnen. Ondertussen word je helemaal ondergedompeld in de cultuur rond de sherry en geniet je van heerlijke poëzie uit het land van de sherry, gebracht door Jo Vranckx. Op het einde zal je vier verschillende soorten sherry kunnen proeven. Geniet met al je zintuigen! Gegarandeerd een 'wow'-ervaring!

Voor en na de lezing door Emiel Demessemaekers kan je snuisteren (tussen 10u en 12u45)  in een selectie nieuwe boeken die je als lid met korting kan aankopen. Leden kunnen boeken bestellen met korting én per verkocht boek gaat €1 naar Davidsfonds Haacht. Dank alvast!

Iedereen welkom! 

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 15,00
Niet-leden € 18,00

Prijs inclusief degustatie: € 18 voor Davidsfondsleden - € 21 voor niet-leden
Graag vooraf inschrijven door een mailtje te sturen naar geertrui.clarysse@telenet.be (of tel. 016/25.14.46) en het bedrag over te schrijven op BE78 4316 1455 5186, Davidsfonds Haacht.

Info: www.haacht.davidsfonds.be


Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteitCultuurregio Oost-Brabant